به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان رحمان فرمانی معاونت گردشگری استان در این خصوص گفت: نخستین جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری با حضور استان های گلستان، مازندران، گیلان و قزوین افتتاح خواهد شد.
معاونت گردشگری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان تشریح کرد: این جشنواره با محورهای نمایشگاه غذاهای محلی، برگزاری مسابقات آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی و محل های عرضه غذای برتر ، نمایش های آیینی غذا،نشست های علمی در خصوص خوراک غذا و نمایشگاه صنایع دستی مورد استفاده در تهیه و عرضه غذا به مدت 3 روز برگزار خواهد شد.
فرمانی ادامه داد: در این جشنواره استان گلستان با ارایه غذاهای سنتی و محلی استان به همراه کارگاه آموزشی، برنامه ها و نمایش های آیینی مرتبط با غذا و فرهنگ غذایی، هم در بخش ارایه و هم در بخش مسابقه شرکت خواهد نمود.
وی در ادامه برنامه های جشنواره را اینگونه اعلام کرد:
غذاهای اصلی: چکدرمه،آبگوشت چکو، نخود پلو، ماش پته، کته کتاب، خورشت آلو، اکبرجوجه، نخود کشمش پلو، خورشت ساک
پی غذا: گزینه شوربا، کدو ترشک، باقالی پته، ترشی آش
دسر: آلو پته، مارمرده ، حلوا اُماج، نان خرمایی
شیرینی سنتی: سرقربیلی، پادرازی، زنجبیلی
مهندس فرمانی در پایان گفت: با برگزاری این جشنواره ها سنت های قدیمی و غذاهای سنتی فراموش شده احیاء خواهد شد و گردشگران و مسافران با آداب و رسوم غذایی و سنت های قدیمی آشنا خواهند شد.
گفتنی است از برنامه های جانبی این جشنواره می توان به گروه موسیقی، آتش بازی ، توزیع ویژه نامه جشنواره، توزیع فرم نظرسنجی و ... اشاره کرد.
زمان افتتاحیه : چهارشنبه 30تیرماه 1395 ساعت 17
مکان : بام رامسر(تله کابین رامسر)
این جشنواره به مدت سه روز از مورخ 1395/04/30 لغایت 1395/05/01 پذیرای حضور علاقمندان می باشد.
انتهای پیام/